Căutare Live

S-a sinucis după ce a fost acuzat pe nedrept că a abuzat o minoră. Bărbatul a lăsat un bilet de adio pe internet

S-a sinucis după ce a fost acuzat pe nedrept că a abuzat o minoră. Este povestea unui bărbat care a ales să moară, nu înainte de a face public un bilet de adio, chiar pe internet, acolo unde prietenii săi virtuali au aflat împietriți povestea sa.

S-a sinucis după ce a fost acuzat pe nedrept că a abuzat o minoră. Este povestea unui bărbat care a ales să moară, nu înainte de a face public un bilet de adio, chiar pe internet, acolo unde prietenii săi virtuali au aflat împietriți povestea sa.

Armando Vega Gil, în vârstă de 64 de ani, fondator şi basist grupului mexican rock Botellita de Jerez, s-a sinucis luni după ce a publicat o scrisoare de adio pe contul său de Twitter în care a scris că a fost acuzat anonim şi în mod eronat că a abuzat sexual o minoră.

S-a sinucis după ce a fost acuzat pe nedrept că a abuzat o minoră. Bărbatul a lăsat un bilet de adio pe internet

Vega Gil a fost găsit mort în casa lui din Ciudad de Mexico, potrivit autorităţilor, informează Reuters. Muzicianul a scris că a fost acuzat anonim, pe Twitter, via #MeTooMusicosMexicanos, că ar fi hărţuit şi abuzat o adolescentă în vârstă de 13 ani.

„Voi spune categoric: acuzaţia este falsă. Vreau să fie clar că moartea mea nu este o recunoaştere a vinei, dimpotrivă, este o declaraţie radicală a nevinovăţiei mele. Vreau doar să curăţ drumul pe care va merge fiul meu în viitor”, a scris Gil.

Agenta trupei, Paola Hernandez, a afirmat că a vorbit cu Vega Gil în jurul orei 02.00, cu câteva ore înainte de moartea lui.

„Era cu adevărat trist şi enervat, nu ştia cum să se disculpe A spus că nu era vinovat... era îngrijorat de cum va primi fiul lui toate astea”, a mai spus Hernandez pentru un post de radio.

Vega Gil şi-a încheiat scrisoarea: „Nu învinuiţi pe nimeni pentru moartea mea, această sinucidere este o decizie conştientă, voluntară, liberă şi personală. Pe curând”.

O tânără cu chip de înger a rămas fără picioare din cauza unui tampon! „Acum am un singur scop în viață” – Foto... Un bărbat și-a abuzat fiica de 15 ani după ce s-a întors acasă beat mort! Cum și-a motivat gestul în fața oamenilor legi...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri