Antena Căutare

S-a stins una dintre cele mai influente figuri ale religiei din toate timpurile. Billy Graham a murit în această după amiază!

Evanghelistul Billy Graham, cel mai influent predicator al secolului XX, a murit miercuri, 21 februarie, la vârsta de 99 de ani, anunţă BBC.

Graham a murit la reşedinţa sa din Montreat, Carolina de Nord, a declarat un purtător de cuvânt al Asociaţiei Evanghelistice Billy Graham.

Născut pe 7 noiembrie 1918 şi devenit pastor baptist, Graham şi-a dobândit notorietatea în 1949 prin atragerea masivă de adepţi,extinzându-şi apoi influenţa şi dincolo de graniţele SUA. La nivel mondial, Billy Graham este cel mai renumit predicator baptist din a doua jumătate a sec. XX și una dintre cele mai notorii personalități americane ale acestei perioade.

Aducînd mesajul unei a doua renaşteri spirituale, odată cu conştientizarea de către fiecare a jertfei lui Iisus Hristos, Billy Graham este renumit pentru adunările evanghelistice organizate în întreaga lume, care au produs convertiri masive.

TRAGEDIE. Cel puțin 35 de morți după ce un autocar a căzut într-o prăpastie!... Numai mamă să nu fii și să vezi așa ceva! Un copil cade în gol, de la balcon, ziua în amiaza mare (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x