Căutare Live

S-a trezit cu peste 4 milioane de dolari în cont! Ce s-a întâmplat cu imensa sumă de bani

Te-ai gândit vreodată cum ai reacţiona dacă ai găsi o sumă foarte mare de bani în cont? O tânără din Malaezia stabilită în Sydney ne dă un exemplu de "aşa nu"

Te-ai gândit vreodată cum ai reacţiona dacă ai găsi o sumă foarte mare de bani în cont? O tânără din Malaezia stabilită în Sydney ne dă un exemplu de "aşa nu"

În urmă cu patru ani, Christine Jiaxin Lee descoperea în contul său nu mai puţin de 4,6 milioane de dolari. Problema era că aceste fonduri erau transferate sub formă de overdraft, dintr-o evidentă greşeală a băncii. Bineînţeles, tânăra a ignorat acest lucru şi a început să arunce cu bani în stânga şi în dreapta. A cumpărat genţi de lux, haine de designer şi călătorii scumpe, scriu cei de la Daily Mail.

Poliţia a prins-o pe tânăra în vârstă de 22 de ani pe aeroportul din Sydney, iar judecătorii i-au setat o cauţiune de 1.000 de dolari, cu condiţia ca ea să se prezinte de două ori pe zi la o secţie de poliţie. Avocatul său a explicat forţelor de ordine că banii au fost cheltuiţi pe articole vestimentare şi că acuzaţia de fraudă este una exagerată: "Ei i-au virat banii în cont. Cu siguranţă, trebuie să îi returneze, dar faptul că i-a cheltuit nu reprezintă o infracţiune."

Procesul Christinei va începe pe data de 21 iunie.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Fenomene meteo extreme au avut loc în lume! De la cea mai puternică furtună din Rusia, la un potop de grindină în Spania...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri