S-a trezit cu peste 4 milioane de dolari în cont! Ce s-a întâmplat cu imensa sumă de bani

Te-ai gândit vreodată cum ai reacţiona dacă ai găsi o sumă foarte mare de bani în cont? O tânără din Malaezia stabilită în Sydney ne dă un exemplu de "aşa nu"

Te-ai gândit vreodată cum ai reacţiona dacă ai găsi o sumă foarte mare de bani în cont? O tânără din Malaezia stabilită în Sydney ne dă un exemplu de "aşa nu"

În urmă cu patru ani, Christine Jiaxin Lee descoperea în contul său nu mai puţin de 4,6 milioane de dolari. Problema era că aceste fonduri erau transferate sub formă de overdraft, dintr-o evidentă greşeală a băncii. Bineînţeles, tânăra a ignorat acest lucru şi a început să arunce cu bani în stânga şi în dreapta. A cumpărat genţi de lux, haine de designer şi călătorii scumpe, scriu cei de la Daily Mail.

Poliţia a prins-o pe tânăra în vârstă de 22 de ani pe aeroportul din Sydney, iar judecătorii i-au setat o cauţiune de 1.000 de dolari, cu condiţia ca ea să se prezinte de două ori pe zi la o secţie de poliţie. Avocatul său a explicat forţelor de ordine că banii au fost cheltuiţi pe articole vestimentare şi că acuzaţia de fraudă este una exagerată: "Ei i-au virat banii în cont. Cu siguranţă, trebuie să îi returneze, dar faptul că i-a cheltuit nu reprezintă o infracţiune."

Procesul Christinei va începe pe data de 21 iunie.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri