Antena Căutare

S-a trezit cu peste 4 milioane de dolari în cont! Ce s-a întâmplat cu imensa sumă de bani

Te-ai gândit vreodată cum ai reacţiona dacă ai găsi o sumă foarte mare de bani în cont? O tânără din Malaezia stabilită în Sydney ne dă un exemplu de "aşa nu"

Te-ai gândit vreodată cum ai reacţiona dacă ai găsi o sumă foarte mare de bani în cont? O tânără din Malaezia stabilită în Sydney ne dă un exemplu de "aşa nu"

În urmă cu patru ani, Christine Jiaxin Lee descoperea în contul său nu mai puţin de 4,6 milioane de dolari. Problema era că aceste fonduri erau transferate sub formă de overdraft, dintr-o evidentă greşeală a băncii. Bineînţeles, tânăra a ignorat acest lucru şi a început să arunce cu bani în stânga şi în dreapta. A cumpărat genţi de lux, haine de designer şi călătorii scumpe, scriu cei de la Daily Mail.

Poliţia a prins-o pe tânăra în vârstă de 22 de ani pe aeroportul din Sydney, iar judecătorii i-au setat o cauţiune de 1.000 de dolari, cu condiţia ca ea să se prezinte de două ori pe zi la o secţie de poliţie. Avocatul său a explicat forţelor de ordine că banii au fost cheltuiţi pe articole vestimentare şi că acuzaţia de fraudă este una exagerată: "Ei i-au virat banii în cont. Cu siguranţă, trebuie să îi returneze, dar faptul că i-a cheltuit nu reprezintă o infracţiune."

Procesul Christinei va începe pe data de 21 iunie.

Alertă! Al Qaida a prezentat o înregistrare cu mai mulți ostatici. Un ROMÂN se află printre ei!... Fenomene meteo extreme au avut loc în lume! De la cea mai puternică furtună din Rusia, la un potop de grindină în Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x