Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

S-a trezit în casa greșită după o noapte de beție, dar reacția proprietarilor l-a impresionat profund: „Mi-am făcut de mâncare, mi-am pregătit patul și m-am culcat”

Un scoțian din Glasgow a devenit cunoscut pe rețelele de socializare după ce a postat un videoclip în care povestește cum după o noapte în oraș s-a trezit în casa unor necunoscuți care au avut o reacție surprinzătoare atunci când l-au descoperit în casa lor. 

S-a trezit în casa greșită după o noapte de beție

Tânărul povestește cum a intrat în casa unor necunoscuți și și-a pregătit de mâncare, apoi și-a aranjat patul și a adormit.

„Un cuplu m-a trezit și m-a întrebat «Cine ești?»”, povestește scoțianul în fața camerei.

"Reacția mea a fost «Despre ce vorbești? Azi-noapte am fost la o petrecere care s-a ținut aici». Iar el mi-a răspuns «Crede-mă, nu a fost nicio petrece azi-noapte aici»”, și-a continuat bărbatul povestirea despre peripeția prin care trecuse.

Ulterior, acesta povestește cum cei care l-au găsit în casa lor au văzut partea amuzantă a poveștii și i-au oferit o ceașcă de ceai și o țigară pentru a-l ajuta să își revină din mahmureală.

„Aseară luasem un taxi spre casă, dar am nimerit în casa greșită. Am intrat, mi-am luat o pătura și am adormit. De fapt, voiam să mă întorc la petrecere, dar am intrat în casa de lângă”, a povestit tânărul scoțian în hohote de râs.

Recomandari