Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Salvare spectaculoasa in statul american Indiana! Un catarator profesionist si-a riscat viata pentru o pisica

Salvare spectaculoasa in statul american Indiana! Un catarator profesionist si-a riscat viata pentru o pisica ce ramasese blocata intr-un copac, la 20 de metri inaltime. De o saptamana statea pisica acolo si niciun pompier nu s-a incumetat sa o ajute. Acum cataratorul e privit ca un erou de vecini

La doar cateva luni dupa ce a adoptat o pisica de pe strazi, o femeie din statul Indiana s-a lovit de o provocare inedita. “Incercam inca de saptamana trecuta sa o prindem. Am incercat sa o ademenim cu mancare, cu bunatati pentru feline. Am strigat-o. Am sunat si la un adapost de animale”, spune femeia.

Insa adaposturile de animale nu dispun de oameni pregatiti special pentru astfel de situatii. Nici pompierii nu au reusit sa se apropie de pisica. Dupa o saptamana, in care animalul a stat in copac fara apa si mancare, stapana le-a cerut ajutorul cataratorilor profesionisti. Mai multi au incercat sa ajunga la felina, dar in cele din urma s-au dat batuti. Cu exceptia unuia. Barbatul a reusit, dupa multe ore de asteptare, sa o prinda si sa o dea jos din copac.

Fericita ca pisica ei nu a patit nimic, proprietara a promis sa nu o mai scape din ochi.

Recomandari