Căutare Live

Salvarea UE, la mana Rusiei. Medvedev: Suntem dispusi sa facem investitii pentru sustinerea zonei euro

Rusia este dispusa sa faca investitii pentru salvarea zonei euro, prin intermediul FMI, a declarat, joi, presedintele Dmitri Medvedev, la summitul UE - Rusia de la Bruxelles, informeaza AFP.

"Vom continua sa furnizam asistenta si suntem pregatiti sa investim toate mijloacele financiare pentru sustinerea economiei europene si a zonei euro. Este in interesul UE si al Federatiei Ruse sa mentina 41% din rezervele valutare in euro"


"Dar suntem pregatiti sa examinam si alte masuri de asistenta. Esentiale sunt masurile luate de statele europene. Pana la urma, doar Europa se poate ajuta singura. Alte state trebuie sa creeze conditiile ca Europa sa poata depasi cat mai rapid aceasta criza", a spus Medvedev.

Asistenta financiara rusa poate ajunge pana la 20 de miliarde de dolari, declarase dimineata Arkadi Dvorkovici, consilierul special al presedintelui rus.

Sursa: Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Reuters: Achitarea lui Adrian Nastase ridica semne de intrebare in ceea ce priveste combaterea coruptiei... VIDEO SOCANT: Un politist a atacat o eleva cu o arma cu electrosocuri...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri