Antena Căutare

Samsung îşi cere scuze pentru angajaţii decedaţi şi cazurile de leucemie cauzate

Condiţiile de muncă la fabricile Samsung se pare că nu sunt doar greu de suportat, au atins performanţa de a fi şi criminale.

Condiţiile de muncă la fabricile Samsung se pare că nu sunt doar greu de suportat, au atins performanţa de a fi şi criminale.

Am dezbătut în numeroase rânduri decese înregistrate la câteva fabrici Samsung, fiecare rezultate din diverse accidente de muncă. Ultimele dovezi, adunate de cotidianul coreean Yonhap News, confirmă însă că situaţia este mult mai gravă.

În contextul în care printre angajaţi s-au sesizat 56 de cazuri de leucemie şi alte boli incurabile, este evident că respectul pentru vieţile muncitorilor nu este foarte mare la respectivele uzine.

Pentru a potoli numărul destul de mare de proteste din zonă, precum cel din imaginea de mai sus, în urmă cu câteva zile, CEO-ul Samsung – Kwon Oh-hyun a făcut o declaraţie oficială pe marginea situaţiei. ,,Ar fi trebuit să rezolvăm situaţia mai devreme. Suntem profund îndureraţi că am eşuat să facem acest gest şi ne exprimăm sincerele scuze.” În principiu, este o scuză oficială şi o manifestare de regret vizavi de victime şi familiile lor.

Citeste AICI continuarea articolului!

Rusia vrea să închidă Staţia Spaţială Internaţională... Kim Jong-un, călare pe un inorog, personaj principal într-un joc video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x