Căutare Live

San Francisco contestă în justiţie noua reglementare a lui Trump privind reducerea imigraţiei

San Francisco şi ţinutul Santa Clara au dat în judecată, marţi, administraţia Trump, pentru a bloca noua reglementare care va reduce drastic imigraţia legală prin respingerea vizelor pentru imigranţii săraci, transmite Reuters.

San Francisco şi ţinutul Santa Clara au dat în judecată, marţi, administraţia Trump, pentru a bloca noua reglementare care va reduce drastic imigraţia legală prin respingerea vizelor pentru imigranţii săraci, transmite Reuters.

Unii experţi afirmă că noua regulă ar putea reduce la jumătate imigraţia legală, prin respingerea vizelor şi a cererilor de rezidenţă permanentă pentru sute de mii de oameni, dacă aceştia nu vor îndeplini standardele referitoare la venituri sau dacă vor beneficia de asistenţă publică precum asistenţă socială, bonuri de masă, locuinţe sociale sau asistenţă medicală.

”Această regulă ilegală este o nouă tentativă de a denigra imigranţii”, a afirmat avocatul oraşului San Francisco, Dennis Herrera.

Trump a făcut eforturi pentru a reduce imigraţia legală şi ilegală, o problemă care este un element central al preşedinţiei sale, dar şi al campaniei sale de realegere ca preşedinte în 2020.

Regula, prezentată luni şi care va intra în vigoare pe 15 octombrie extinde definiţia cheltuielilor publice pentru o persoană, permiţând respingerea vizelor pentru aplicanţii care nu îndeplinesc condiţiile referitoare la venituri sau care beneficiază de asistenţă publică.

San Francisco este atât oraş cât şi ţinut. Santa Clara include oraşul San Jose şi diverse alte părţi din Silicon Valley.

Reclamaţia este făcută împotriva Serviciului pentru Imigraţia şi Cetăţenie al SUA, Departamentului pentru Securitate Internă şi directorilor acestora.

Sursa : news.ro

Străzile din jurul Catedralei Notre-Dame închise din cauza contaminării cu plumb. Autoritățile vor curăța zona cu gel ab... Un nou Cernobîl? Un sat din Rusia a fost evacuat, după o explozie nucleară! Ce li s-a spus oamenilor cărora li s-a cerut...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri