Antena Căutare

Sânge pe steagul Franței! Imagini înfiorătoare, "OROARE" și "ȘOC": Atentatul de la Nisa, relatat pe prima pagină a presei franceze și străine

Presa franceză și cea străină, de la cotidianul local Nice-Matin la cel american The New York Times și trecând prin tabloidele britanice, presa de vineri este sub șoc după atacul terorist comis joi noaptea pe faimoasa Promenade des Anglais din Nisa și soldat cu 84 de morți și zeci de răniți, potrivit celui mai recent bilanț, notează publicația franceză Le Monde.

Presa franceză și cea străină, de la cotidianul local Nice-Matin la cel american The New York Times și trecând prin tabloidele britanice, presa de vineri este sub șoc după atacul terorist comis joi noaptea pe faimoasa Promenade des Anglais din Nisa.

Atentatul a fost soldat cu 84 de morți și zeci de răniți, potrivit celui mai recent bilanț, notează publicația franceză Le Monde.

Cotidianul Nice-Matin titrează pe prima pagină 'Carnagiu la Nisa' și alocă zece pagini tragediei produse joi noaptea în orașul francez, în timp ce Le Parisien publică imagini zguduitoare de la locul tragediei, sub titlul '14 iulie — Oroare la Nisa'

"Oroare", din nou, titrează și Le Figaro, care publică imagini cu camionul ciuruit de gloanțe care a fost folosit pentru comiterea acestui atentat.

The Sun titrează, pe jumătatea inferioară a primei pagini, 'Atacul terorist lovește Franța — 70 de persoane au murit în iadul camionului'.

'75 de oameni uciși de un terorist cu un camion', scrie pe prima pagină Daily Mirror, care publică imagini de la locul tragediei din Nisa.

Aproximativ zece copii au fost ucişi în urma atacului de la Nisa... Cum arată o zi din viața lui Hamdan, prințul care va moșteni Dubaiul! De ce îl urmăresc patru milioane de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x