Antena Căutare

Sapte aeroporturi spaniole, inchise din cauza norului de cenusa

Trei aeroporturi din sudul Spaniei si patru din arhipelagul Canare, au fost inchise in aceasta dimineata din cauza norului de cenusa emis de vulcanul Eyjafjöll. Luni, evolutia norului de cenusa aflat deasupra spatiului aerian spaniol a condus la restrictii de survol, dar niciun aeroport nu a fost inchis. In acelasi timp, noul nor de cenusa ce a acoperit ieri Romania a parasit teritoriul tarii.


"Patru aeroporturi din Canare: cele doua de pe insula Tenerife, cel de pe insula La Palma si cel de pe insula La Gomera sunt inchise de la ora locala 04.00 (06.00 ora Romaniei)", a adaugat ea.

"Nu stim cand vor putea fi redeschise, depindem de previziunile agentiei europene de control aerian, Eurocontrol", a precizat ea.

Vulcanul islandez Eyjafjöll a inceput de joi seara sa erupa cantitati importante de cenusa, potrivit AFP. Eruptia sa a paralizat traficul aerian din Europa timp de aproape o saptamana la jumatatea lui aprilie.

Sursa: www.jurnalul.ro

CE: Romania a indeplinit "in linii mari" conditiile pentru imprumutul de la UE, prin masurile aditionale anunt... Premierul britanic, Gordon Brown, si-a dat demisia din partidul laburist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x