Antena Căutare

Tragedie fără margini! 7 frați au murit arși de vii după ce casa în care locuiau a fost mistuită de flăcări! Printre ei se afla și un bebeluș de 3 luni

Tragedie fără margini! 7 frați au murit într-un incendiu care le-a spulberat viața, tatăl se află în stare foarte gravă, iar mama este în afara oricărui pericol.

Moarte înfiorătoare într-o familie! 7 frați au murit arși de vii într-un incendiu devastator care a izbucnit în casa în care locuiau! Printre copii se afla și un bebeluș de 3 luni. În ce stare se află părinții

Ebraheim Barho, soția sa și cei șapte copii trăiau în orașul sirian Raqqa, însă din cauza războiului, familia s-a refugiat în septembrie 2017 în Canada.

Cu toate aceste mutări și eforturi de a le fi bine, o mare tragedie le-a spulberat viața în câteva minute. Conform autoritățile toți cei 7 copii morți în urma incendiului aparțineau aceleiași familii, iar unul dintre copii, avea doar luni. Tatăl prezintă arsuri pe mai mult de jumătate din suprafața corpului, iar mama s-a ales cu răni care nu îi pun în pericol viața.

Incendiul a început marți în jurul orei 12:30, ora locală, iar focul înghițit rapid locuința recent construită. Vecinii au declarat pentru CTV Atlantic că au auzit un zgomot uriaș.

Danielle Burt, care locuiește alături, spune că ,,a auzit o femeie țipând și a sărit din pat.
Au apărut flăcări venind din spatele ușilor din spatele ferestrelor, de peste tot. Focul izbucnea din casă cu cea mai mare forță", a declarat ea pentru CTV Atlantic. Vecina spune că mama era pe iarbă cu capul plecat, aparent în rugăciune. Femeia le-a cerut șocată să sune imediat la Pompieri.

"Mama a țipat că cei mici erau înăuntru. Tatăl stătea pe trepte. Cred că se întorsese pentru că era foarte ars ", a spus ea. "A fost groaznic.
"Tatăl de 39 de ani, Ebraheim Barho, și mama de 40 de ani, Kawthar Al Hamad, sunt în spital. Barho are leziuni care îi pun viața în pericol. Al Hamad a suferit răni minore.'', a declarat vecina.
Copilașii aveau vârste cuprinse între 3 luni și 14 ani. Din nefericire, din această tragedie fără margini nimeni nu a scăpat.

Șeful adjunct al localității Halifax, Dave Meldrum, a declarat că acest incendiu a omorât cele mai multe persoane din istoria cartierului.El nu a declarat, însă, cauza care a declanșat incendiul sau dacă locuința a fost alimentată cu gaze naturale.

Locatarii au spus pentru CTV Atlantic, că familia a venit în Canada în septembrie 2017 de la Raqqa. Locuiau în casa din Halifax de aproximativ cinci luni.
Una dintre vecine a spus că părinții vorbeau puțină engleză, dar copiii vorbeau bine engleză și se integraseră foarte bine în comunitate.

Cutremurător! O fetiță cântărește zece kilograme, la doar 12 ani! Sora micuței: ”Nu avem cu ce să o hrănim!” Atenție, im... Cum vor călători românii în Anglia după Brexit. Acte necesare pentru muncă și turism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x