Antena Căutare

Șase explozii cu bombe ping-pong în Thailanda. „Nu ştim deocamdată câte persoane au fost implicate”

Mai multe bombe artizanale au explodat în Bangkok, capitala Thailandei. Atacurile au avut în perioada în care capitala este gazda summitului regional la care este prezent secretarului de stat american Mike Pompeo.

Mai multe bombe artizanale au explodat în Bangkok, capitala Thailandei. Atacurile au avut în perioada în care capitala este gazda summitului regional la care este prezent secretarului de stat american Mike Pompeo.

Șase explozii cu bombe „ping-pong” au fost confirmate în Thailanda, în urma cărora au fost rănite trei persoane. Thailanda este o țară în care atacurile, violența și loviturile de stat nu sunt un lucru ieșit din comun.

Motivele acestor atacuri este încă necunoscut de către autoritățile statului, acestea au recomandat să se evite speculațiile.

”Trebuie să ne dovedim efortul colectiv de a lupta împotriva celor care intenţionează să facă rău ţării”, a scris Prayut Chan-O-Cha, ofițer general al Armatei Regale, pe reţelele de socializare. Acesta a recomandat ca populația să nu intre în panică și să coopereze cu poliția.

Exploziile au fost în apropierea clădirii turn MahaNakhon, aparţinând grupului King Power, proprietarul clubului de fotbal britanic Leicester City. Alte trei explozii s-au produs în jurul unui complex guvernamental.

„Nu ştim deocamdată câte persoane au fost implicate” , a declarat presei vicepremierul Prawit Wongsuwon.â

Mai mulţi şefi de state au fost evacuaţi atunci cu elicoptere ale armatei thailandeze de pe acoperişul hotelului, în timp ce alţii au fost nevoiţi să fugă la bordul unor ambarcaţiuni.

Google a inclus pe o listă neagră site-urile aprobate de o companie de securitate din Emiratele Arabe Unite... Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Caniculă în Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x