Şase minori care erau daţi dispăruţi au fost găsiţi după ce cazurile lor au apărut într-o campanie a AS Roma

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Essex a devenit a şasea persoană găsită în viaţă şi sănătoasă după ce a apărut pe reţelele de socializare în cadrul unei campanii a AS Roma, a anunţat gruparea italiană.

Clubul italian, în parteneriat cu Missing People, a postat pe Twitter începând de anul trecut, în fiecare anunţ legat de un transfer, cazuri de minori dispăruţi. Missing People a oferit AS Roma 20 de cazuri, iar până acum dintre acestea s-au găsit şase minori, dintre care trei din Anglia.

„Mi s-a umplut inima cu bucurie atunci când am primit vestea că încă un copil dispărut a fost găsit”, a declarat Mert Cetin, jucător la anunţul căruia a fost prima dată prezentat cazul adolescentului englez.

La 25 iulie 2019, a fost găsită o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Londra, la şase zile după ce a apărut într-un filmuleţ alături de anunţul transferului lui Mert Cetin. O săptămână mai târziu, un băiat de nouă ani din Belgia a fost găsit sănătos după ce cazul său a apărut alături de împrumutul lyi Davide Zappacosta.

În august, un băiat de 13 ani, care dispăruse în Kenya şi a fost prezentat într-un anunţ legat de Henrikh Mkhitaryan, a fost găsit viu şi nevătămat.

Apoi, un alt copil Kenyan, o fetiţă în vârstă de opt ani, care a apărut în anunţul legat de venirea lui Chris Smalling, a fost găsită şi s-a alăturat familiei sale.

Al cincilea copil găsit după ce a apărut în campania AS Roma este o fată de 16 ani din Londra. Cazul ei fusese prezentat în postări legate de David Zappacosta, Chris Smalling şi Henrikh Mkhitaryan.

Sursa : news.ro

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri