Antena Căutare

Șase morți, între care patru copii, în urma unui incendiu violent! Nu se știe de la ce a pornit focul!

Șase persoane, între care patru copii, și-au pierdut viețile în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un complex de locuințe sociale, în Harlem, New York, SUA. 

Șase persoane, între care patru copii, și-au pierdut viețile în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un complex de locuințe sociale, în Harlem, New York, SUA.

Pompierii au fost chemaţi să intervină la acest complex, care datează din 1910, alcătuit din 40 de clădiri, în nordul cartierului newyrokez Harlem, către ora locală 1.40 (8.40, ora României).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întregul apartament de la etajul cinci era deja cuprins de flăcări, iar pompierii ”au luptat pentru a stinge incendiul”, a declarat comandantul pompierilor newyrkezi Daniel Nigro, într-o conferinţă de presă.

”Atunci când (pompierii) au ajuns în camere situate în spatele acestui apartament de pe colţ, au găsit şase ocupanţi morţi, patru copii şi doi adulţi (...). Munca noastră este să salvăm vieţi, dar de această dată nu am putut”, a spus el.

Pompierii, care au anunţat că au controlat incendiul după o oră şi jumătate de intervenţie a 100 de oameni, nu au dezvăluit numele şi vârsta victimelor, scrie News.ro.

Potrivit mai multor publicaţii, copii au vârsta cuprinsă între trei şi 11 ani.

Cauza incendiului nu fost stabilită în acestasă fază, însă pare că este vorba despre un accident, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor.

New Yorkul s-a confruntat, în decembrie 2017, cu cel mai sângeros incendiu din anii '90. Un copil care se juca la o plită pe gaze a declanşat un incendiu într-un imobil în Bronx. Sinistrul a ucis 13 persoane.

O româncă de 45 de ani, împușcată mortal de soț, în Italia! Femeia n-a avut nicio șansă de supraviețuire... Momentul șocant în care o caracatiță atacă o tânără bloggeriță care se pregătea să o mănânce în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x