Antena Căutare

Sase romani au murit intr-un accident feroviar in Italia

Sase persoane, dintre care doua sau trei femei, au murit sambata dupa-amiaza in Calabria (sudul Italiei) in urma unei coliziuni violente intre un tren regional si o masina ce transporta muncitori romani angajati la culesul clementinelor, relateaza AFP.

Potrivit companiei publice de cai ferate, Ferrovie dello Stato, accidentul s-a produs in jurul orei 16.15 GMT (18.15 ora Romaniei), la o trecere la nivel cu calea ferata, situata intre garile Rossano si Mirto Crosia, pe coasta Marii Ionice (partea de est a regiunii Calabria).

Din motive inca necunoscute, la trecerea la nivel cu calea ferata, care nu este administrata de compania FS ci de una privata, trenul care plecase din Sibari nu a reusit sa evite coliziunea cu masina.

"In urma impactului, sase persoane de la bordul masinii au murit. In schimb nu a fost nicio consecinta pentru pasagerii trenului, nici pentru mecanic sau pentru seful de tren", a anuntat FS intr-un comunicat.

Doi muncitori romani si-au salvat viata pentru ca au coborat din vehicul pentru a ridica bariera ce se afla pe teren si marca accesul la trecerea la nivel cu calea ferata, potrivit echipelor de salvare.

Potrivit acestora, victimele ale caror cadavre sunt incarcerate in caroseria trenului si a masinii, se intorceau dupa o zi de munca pe o plantatie de citrice.

Citeste continuarea articolului pe Antena3.ro!

De ce au esuat negocierile pentru bugetul UE. David Cameron: "Nu taiem bugetul acasa ca sa cheltuim aici"... Locuitorii din Catalonia sunt chemati la urne, pentru a-si alege Parlamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x