Antena Căutare

Sat din Anglia, invadat de sute de vampiri

Sute de vampiri au invadat un satuc din Anglia! Nu va speriati, este vorba doar despre fani ai cultului lui Dracula, care s-au costumat in vampiri, pentru a dobori recordul mondial pentru cea mai mare reuniune de acest gen. Nu au reusit pentru ca doar 500 de vampiri au trecut de regulile impuse de Guiness, adica jumatate fata de actualul record mondial

Oamenii s-au costumat in vampiri si s-au strans la cel mai mare parc de distractii dedicat acestei teme din Regatul Unit. Totul, pentru a incerca sa intre in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare adunare de vampiri.

Intocmai vampirilor din filme, oamenii au purtat mantii negre, veste rosii si pantofi negri si si-au machiat fetele. Desi alegerea tinutelor a variat, toate au avut un element comun: faimosii colti ai Contelui Dracula. Multi participanti au marturisit ca au aderat la acest cult datorita pasiunii pentru stilul gotic.

Insa, pentru ca nu au tinut cont de regulile impuse de Guinness, au ratat doborarea recordului mondial. La o numaratoare finala, putin peste 500 de participanti au trecut cu brio peste proba tinutelor, adica jumatate din numarul vampirii ce detin, in prezent, acest record. Au reusit sa stabileasca un record pentru cea mai mare reuniune a vampirilor din Marea Britanie.

Actualul record este detinut de Statele Unite, unde, in urma cu doi ani, s-au reunit peste 1.000 de vampiri la un parc de distractii si au intrat, astfel, in Cartea Recordurilor.

Vezi editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Madridul, invadat de oi si biciclisti!... Egipt: Peste 50 de morti si 260 de raniti in urma violentelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x