Antena Căutare

S-au aruncat de la etajul 4! Două adolescente au sărit spre moarte, ținându-se de mâini - Foto

Două adolescente s-au aruncat de la etajul patru al unei clădiri din Făleşti, Republica Moldova. Ele s-au ținut de mâini și au sărit, după ce un bărbat a încercat să le convingă să coboare.

Două adolescente s-au aruncat de la etajul patru al unei clădiri din Făleşti, Republica Moldova. Ele s-au ținut de mâini și au sărit, după ce un bărbat a încercat să le convingă să coboare.

Minorele au fost transportate de urgență la Spitalul raional Fălești în stare gravă. Ulterior, una dintre ele a fost transferată la un spital din Chişinău.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 17:00.

S-au aruncat de la etajul 4! Două adolescente au sărit spre moarte, ținându-se de mâini - Foto

Cele două fete, în vârstă de 15 şi, respectiv, 16 ani, au fost observate pe acoperișul clădirii de către un bărbat care trecea prin preajmă.

Bărbatul a intrat în bloc, a urcat până la etajul patru, unde se aflau cele două adolescente, și le-a spus să plece de acolo ca să nu se expună pericolului. Însă, fetele s-au luat de mâini și s-au aruncat în gol de la etaj, potrivit observator.tv.

Imediat, bărbatul a solicitat intervenția unei ambulanțe și a poliției.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Răsturnare de situație în cazul Brexit! Ar putea fi organizat un nou referendum privind apartenenţa Marii Britanii la UE... Accident apocaliptic pe autostradă! Autoritățile sunt în stare de șoc: 131 de mașini distruse, iar bilanțul victimelor e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x