Antena Căutare

SCANDALOS! Și-a pus lumea în cap! O tânără din Ucraina a furat din avionul prăbușit

Nici la ei nu pare sa mai existe urma de decenta. Ucrainienii fura obiecte de pe campul unde s-a prabisit avionul malaezian si au pierit aproape 300 de suflete.

Nici la ei nu pare sa mai existe urma de decenta. Ucrainienii fura obiecte de pe campul unde s-a prabisit avionul malaezian si au pierit aproape 300 de suflete.

O tânără a declanşat un val de furie pe internet, laudandu-se cu un rimel sustras dintre resturi. Rudele victimelor s-au trezit cu facturi uriase pe numele decedatilor la companiile de telefonie mobila. Cum a fost posibil? Localnicii au sustras cartele telefonice si s-au pus pe sunat.

Tânâra ucrainiancă s-a lăudat pe contul ei de Instagram cu un obiect furat din avionul doborât în Ucraina. Fata a postat o imagine cu un rimel, alături de un mesaj: ''Un rimel din Amsterdam, de pe câmp, mai exact. Înţelegeţi ce vreau să spun.''

Prietenii virtuali au reacţionat extrem de urât, iar fata a şters postarea însă capturile au rămas pe Internet. Mai mult, rudele pasagerilor decedați în avionul prăbușit în Ucraina au fost nevoite să anuleze carduri de credit şi abonamente de telefon ale acestora. De ce? Pentru că localnicii care au găsit telefoane mobile şi carduri printre rămăşiţele avionului nu au ezitat să le folosească.


298 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia aviatică ce a avut loc în după-amiaza zilei de 17 iulie, la graniţa dintre Rusia şi Ucraina.

Ucraina, distrusă de bombardamente! Coşmarul nu se mai termină... Misterul a fost deslușit! Cutiile negre ale avionului malaysian, decriptate! De ce s-a prăbușit aeronava!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x