Antena Căutare

Scandalul News of The World: Fostul redactor-sef al tabloidului, retinut

Fost director de comunicare al premierului britanic David Cameron, Andy Coulson, a fost retinut vineri, in cadrul anchetei asupra interceptarilor telefonice ilegale practicate de publicatia News of the World, informeaza AFP. Coulson a detinut functia de redactor-sef al tabloidului.

Potrivit unui comunicat al Scotland Yard, Andy Coulson, in varsta de 43 de ani, este banuit de "participare la ascultari telefonice ilegale" si coruptie. El s-a prezentat vineri dimineata la un comisariat din sudul Londrei si a fost ulterior plasat in detentie.

Coulson a fost numit director de comunicare al lui Cameron in 2010, insa a fost nevoit sa demisioneze din functie in ianuarie, dupa un prim val de dezvaluiri privind interceptarea ilegala a convorbirilor unor personalitati in anii 2000.

Premierul David Cameron este nevoit acum sa dea explicatii Opozitiei care il acuza pentru legaturile cu fostul redactor-sef si numirea acestuia in echipa sa. "Decizia de a-l numi a fost a mea si numai a mea si imi asum intreaga responsabilitate", a declarat Cameron vineri.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Decizie CEDO: Fara minarete, in Elvetia... Si noul director al FMI are probleme cu Justitia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x