Antena Căutare

Ca în Titanic. Mai multi turisti bogati ar fi dat bani membrilor echipajului de pe vasul Costa Concordia, ca sa fie primii salvati

Autoritatile italiene ancheteaza mai multi membri ai echipajului vasului naufragiat Costa Concordia, care ar fi primit bani de la cativa turisti rusi bogati, pentru pentru a avea prioritate la urcarea in barcile de salvare, relateaza Daily Mail.

Politia incearca acum sa obtina declaratii ale martorilor care au observat cum turistii est-europeni bogati au fost favorizati, in timp ce restul pasagerilor au fost lasati sa se descurce pe cont propriu in noaptea naufragiului.


Un locuitor de pe insula Giglio, Franca Anichini, a declarat ca primii pasageri care au ajuns la tarm nu au fost femeile ranite si copiii, asa cum se obisnuite, ci barbati si femei bogati care vorbeau limba rusa.

Bilantul naufragiului vasului de croaziera Costa Concordia a ajuns la 16 morti, dar echipele de interventie cauta in continuare corpurile persoanelor date disparute.

foto: EPA

Kirgizstan: Peste 1.300 de detinuti si-au cusut buzele in semn de protest fata de conditiile dure din penitenciar... VIDEO! Fiul lui Sarkozy, in spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x