Antena Căutare

Scene de COȘMAR în Los Angeles! Un tânăr a luat ostatici și a împușcat persoane, între care și bunica lui

Un tânăr a împușcat două femei, între care s-a numărat și bunica lui, după care a pornit într-o cursă nebună pe străzile Los Angeles-ului, pentru a scăpa de poliţie. El a ajuns să ia ostatici într-un supermarket, unde o tânără a fost împușcată mortal.

Un tânăr a împușcat două femei, între care s-a numărat și bunica lui, după care a pornit într-o cursă nebună pe străzile Los Angeles-ului, pentru a scăpa de poliţie. El a ajuns să ia ostatici într-un supermarket, unde o tânără a fost împușcată mortal.

Coşmarul a luat sfârşit pentru cei aproape 40 de clienţi şi angajaţi ai unui supermarket din Los Angeles abia după ce acest tânăr a decis să se predea în urma haosului provocat.

El a avut o altercaţie cu familia în urma căreia şi-a împuşcat bunica şi o altă femeie aflată la faţa locului. Suspectul a părăsit zona în maşina bunicii şi a luat cu sine femeia rănită.

„Urmărirea s-a desfăşurat în partea de nord-est a Los Angelesului, unde s-a terminat cu o coliziune şi a avut loc un schimb de focuri, în care a fost implicat şi un poliţist. Suspectul a fugit din vehicul în supermarketul din spatele meu. Aici, tânărul a tras mai multe focuri de armă”, a spus Michael Moore, şef LAPD.

În interiorul magazinului, o femeie tânără a fost împuşcată şi ucisă.

Imediat ce a intrat în supermarket, atacatorul încă înarmat cu un pistol a luat drept ostatici mai mulţi clienţi, dar şi angajaţi ai magazinului.

Una dintre angajate a povestit ulterior că nu a fost văzută de către atacator şi că un ofiţer de poliţie a îndrumat-o să se ascundă pe durata intervenţiei.

După ce s-a predat, tânărul de 28 de ani a fost reţinut imediat de autorităţi.

Descoperire COLOSALĂ în Crimeea! Au vrut să construiască o autostradă, dar au rămas înmărmuriți. I-au întâmpinat fragmen... SĂRBĂTOARE în Marea Britanie! Prințul George, care ar putea deveni rege, a împlinit 5 ani. Portretul lui oficial a impre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x