Antena Căutare

Schimbarea anunțată de oficialii UE. Se vor impune limite la VIZE

Oficialii europeni ne-au avertizat că trebuie să ne așteptăm la câteva modificări în ceea ce privește securitatea cetățenilor. Uniunea Europeană va cere ţărilor extracomunitare să accepte refugiaţi pentru a evita impunerea de limite la vize. 

Oficialii europeni ne-au avertizat că trebuie să ne așteptăm la câteva modificări în ceea ce privește securitatea cetățenilor. Uniunea Europeană va cere ţărilor extracomunitare să accepte refugiaţi pentru a evita impunerea de limite la vize.

Comisia Europeană plănuieşte să ceară ţărilor extracomunitare să accepte repatrierea imigranţilor respinşi, iar statele care refuză ar putea să fie vizate de limitări privind vizele de călătorie în Uniunea Europeană, relatează cotidianul Die Welt, citat de Mediafax.

Țările care nu cooperează în ceea ce priveşte repatrierile le vor fi acordate mai puţine vize pentru diplomaţi şi persoanele cu paşapoarte de serviciu. Dee asemenea, vor fi impuse limite şi în ceea ce priveşte vizele pentru toţi cetăţenii acelui stat.

Potrivit planului, statele membre UE vor informa Comisia Europeană dacă se confruntă cu probleme legate de repatrierea azilanţilor respinşi, caz în care executivul european va decide un răspuns la această situaţie.

Schimbare uriaşă în învăţământ! Aceşti elevi NU mai au acces la ore... Tragedie în Turcia! Un autobuz de pasageri a lovit un camion şi a luat foc: Cel puţin 13 morţi şi 20 de răniţi, printre ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x