Antena Căutare

BREAKING NEWS. Pericol de RĂZBOI la câteva sute de kilometri de BUCUREȘTI! România, ÎN ALERTĂ!

O intervenție militară sârbă în Kosovo este foarte posibilă, după decizia Parlamentului de la Priştina de a forma o armată, a anunțat un consilier prezidențial din Serbia.

O intervenție militară sârbă în Kosovo este foarte posibilă, după decizia Parlamentului de la Priştina de a forma o armată, a anunțat un consilier prezidențial din Serbia.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, într-un comunicat oficial, că demersurile cu privire la iniţierea procesului de tranziţie a Forţei de Securitate din Kosovo, în ciuda avertismentelor lansate de NATO și UE, au efecte negative asupra situaţiei din regiunea Balcanilor de Vest şi a parcursului euro-atlantic al acesteia

Ministrul Afacerilor Externe precizează că România subliniază rolul KFOR în menţinerea unui mediu sigur şi stabil în Kosovo și își manifestă regretul față de aceste demersuri.

Serbia va cere convocarea de urgență a unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU, a declarat ministrul sârb de externe, Ivica Dacic.

Crearea acestei armate „este cea mai directă ameninţare la adresa păcii şi stabilităţii în regiune şi a sârbilor care trăiesc în Kosovo-Metohia”, precum şi o încălcare a Rezoluţiei 1244 a Consiliului de Securitate al ONU, care prevede că misiunea internaţională KFOR, condusă de NATO, este singura autoritate militară în Kosovo, a declarat Dacic.

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat din cauza unui român! Bărbatul a ameninţat pasagerii cu un cuţit... A cincea săptămână de proteste violente în Franţa! Valul de nemulțumiri al cetățenilor face din nou multe victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x