Antena Căutare

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri! Fetița pare normală, dar ascunde un detaliu care o face unică!

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri!

Nașterea micuței Lucy Marie Perkins a șocat o lume întreagă, inclusiv pe medicii care au asistat-o! Cazul ei este atât de rar încât se întâlnește o dată la 48 de milioane de nașteri!

Caitlin și Tom au o familie fericită! Au născut, nu de mult, o fetiță extrem de frumoasă, sănătoasă și rară.

Cei doi s-au cunoscut acum câțiva ani în urmă și anul trecut cei doi s-au căsătorit. În ciuda faptului că plănuiseră să facă copii mult mai târziu, Caitlin a fost luată prin surprindere, a rămas însărcinată cu o fetiță! Deși nu se considerau pregătiți să intre în rolul de părinți, de teama că aceasta r putea fi singura lor șansă, au decis să păstreze copilul. În urma calculelor făcute de medici, micuța ar fi trebuit să vină pe lume abia săptămâna viitoare, dar, suprinzător, a venit mai devreme! Pe datat de 16 august s-a născut un copil cu totul special!

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri! Fetița pare normală, dar ascunde un detaliu care o face unică!

Ceea ce o face pe micuța Lucy să fie atât de specială este datat de 16 august! Părinții fetei sunt ei înșiși un caz special!

Amândoi sunt născuți în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferență. Atunci când cei doi s-au cunoscut a fost uimitor pentru ei să descopere o asemenea coincidență. Ulterior au decoperit că au extrem de multe lucruri în comun.

Faptul că Lucy, primul lor copil s-a născut tot în aceeași zi cu părinții, i-a uimit nu doar pe părinți, ci și pe medici fiind primul caz de acest fel cu care s-au întâlnit până atunci!

“Multă lume va găsi incredibilă această poveste, dar este adevărată 100%! Micuța Lucy s-a născut exact de ziua părinţilor ei, Caitlin şi Tom. Ea a cântărit 3,3 kilograme şi e perfect sănătoasă. Nașterea a fost neprogramată, nimeni nu a intervenit în vreun fel. Vor avea toți ttrei aceeași zi de naștere. Sunt o familie minunată”, a spus medicul Brad Robinson, cel care a scris despre caz pe rețelele de socializare și a și postat o imagine cu frumoasa familie.

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri! Fetița pare normală, dar ascunde un detaliu care o face unică!

Părinții au considerat că nașterea fetiței în aceeași zi în care au fost născuți și ei este un miracol, așa că au vrut să poarte și numele Maria, pentru că 16 august este la o zi după ziua Sfintei Fecioare Maria!

Opoziţia britanică va face „tot ce este necesar” pentru a împiedica un Brexit fără acord... Netanyahu i-a transmis liderului Hezbollah „să se calmeze”: Israelul ştie cum să se apere şi cum să le plătească duşmani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x