Antena Căutare

A fost făcut anunțul oficial! Se pregătește un atac similar cu cel de la 11 septembrie

Organizațiile teroriste plănuiesc în SUA atacuri similare cu cel petrecut pe 11 septembrie 2001, atunci când teroriștii au prăbușit două avioane în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York.

Organizațiile teroriste plănuiesc în SUA atacuri similare cu cel petrecut pe 11 septembrie 2001, atunci când teroriștii au prăbușit două avioane în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York.

Anunțul a fost făcut de Elaine Duke, secretarul pentru Securitate Internă din SUA, la o întâlnire oficială în Londra, informează presa internațională.

Ameninţarea este încă serioasă”, a atenționat Duke. Ea a precizat că jihadiștii se folosesc de atacurile cu un impact mai mic, precum cele cu vehicule sau arme, pentru a-i convinge pe militanți să li se alăture și pentru a găsi finanțare.

Securitatea americană este sigură că organizaţiile teroriste, fie că este vorba de Stat Islamic sau de altele, doresc să producă o explozie mare precum cea din 11 septembrie 2001. Ei vor să deturneze un avion.

Cinci oameni au murit, iar şase au fost răniţi după ce o maşină a lovit în plin un grup de pietoni la Harkov... Scrisori de dragoste de la Barack. Ce-i declara fostul președinte al SUA primei sale iubite: „Mă gândesc adesea la tine,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x