Antena Căutare

Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a suferit o comotie cerebrala

Hillary Clinton a suferit o comotie, dupa ce a lesinat, dar se recupereaza, a declarat purtatorul de cuvant al acesteia, citat de CNN.

Hillary Clinton este sub atenta supraveghere a medicilor in acest moment si, conform aceleiasi surse, va lucra de acasa saptamana viitoare.

Conform primelor informatii, liderul american s-ar fi deshidratat, din cauza unei afectiuni la stomac si a lesinat.

La inceputul saptamanii, sefa diplomatiei americane si-a anulat un turneu în Maroc, Tunisia si Abu Dhabi din cauza unui enterovirus.

Clinton, in varsta de 65 de ani, calatoreste in medie de doua ori pe luna in strainatate, unde ramane mai multe zile. Ea isi incheie mandatul in ianuarie si se va retrage dupa patru ani la conducerea principalei retele diplomatice a lumii, in serviciul presedintelui Barack Obama.

Avand in vedere popularitatea sa internationala si in Statele Unite, presa americana speculeaza periodic asupra candidaturii sale la alegerile prezidentiale din 2016.

Dar sotia fostului presedinte Bill Clinton asigura ca vrea sa "inceteze cu politica" si sa revina la "viata privata".

Sursa: Antena3.ro

O adolescenta din Olanda s-a sinucis dupa ce a fost batjocorita de colegi ... Barack Obama l-ar fi ales pe John Kerry pentru functia de secretar de Stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x