Antena Căutare

Secretul autorităților a ieșit la iveală! Vânătorii de comori au început săpăturile, în căutarea trenului cu 300 de tone aur, ascuns de naziști

Vânătorii de comori au început săpăturile în sud-vestul Poloniei în speranţa că vor găsit faimosul tren nazist cu aur. Garnitura ar fi fost îngropată acolo la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, într-un tunel.

Vânătorii de comori au început săpăturile în sud-vestul Poloniei în speranţa că vor găsit faimosul tren nazist cu aur. Garnitura ar fi fost îngropată acolo la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, într-un tunel.

Deşi autorităţile neagă existenţa trenului, oamenii sunt convinşi că zona în care au început săpăturile ar putea ascunde un tunel plin cu bogăţii.

Cei 60 de căutători de comori veniţi din toată Polonia, dar şi din ţările vecine, au planul bine pus la punct. Vor să sape trei gropi adânci de şase metri cu diametrul de 100 de metri. Şi au tot ce le trebuie. Au închiriat un excavator şi sunt înarmaţi cu lopeţi, târnăcoape şi multă răbdare. În câteva săptămâni speră să găsească primele urme ale trenului cu aur despre care o legendă locală spune că ar fi fost ascuns de nazişti acolo, la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Frenezia a fost declanşată anul trecut de doi bărbaţi care susţin că au localizat trenul, adânc îngropat în pământ, cu ajutorul unui sonar. Un comunicat al autorităţilor poloneze, dat publicităţii ulterior, şi care le confirma descoperirea, nu a făcut decât să pună paie pe foc. Căutătorii de comori au invadat regiunea. Aprobarea pentru a începe săpăturile a venit însă abia acum.

Legenda spune că trei sute de tone de aur, arme, dar şi pietre preţioase şi opere de artă, s-ar afla în tren.

Oamenii vor ieşi în stradă! Germania vrea să crească vârsta de pensionare la 69 de ani... Un şofer din China a supravieţuit, ca prin minune, după ce maşina în care se afla a fost spulberată de un camion - VIDEO...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x