Căutare Live

Secretul sinistru legat de coronavirus pe care îl ascunde China! Angajații de la crematorii au rupt tăcerea!

Bilanțul victimelor coronavirusului ar fi mai mare decât cel declarat oficial în China, în timp ce numeroase cadavre ar fi incinerate pe repede-înainte, fără a fi corect înregistrate.

Polițiști cu măști pe fețe, după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat joi epidemia declanşată de coronavirusul din China ca fiind o urgenţă globală.

profimedia

Angajați de la crematoriile din Wuhan susțin că le sunt trimise cadavre de la spitale fără ca acestea să fie înregistrate oficial cu cauza decesului legată de cotronavirus.

Bilanțul declarat astăzi de China este de 213 persoane ucise de coronavirus, dar se zvonește că acest număr de victime este, de fapt, mult sub cel real, și că s-ar încerca o mușamalizare.

China a luat măsuri extreme pentru oprirea răspândirii coronavirusului, inclusiv o carantină pentru peste 50 de milioane de oameni din Wuhan și pentru provincia Hubei. Cu toate acestea, numărul de decese și cazuri de îmbolnăviri continuă să crească.

Vineri, bilanțul negru a crescut cu 43 de decese, aproape toate, în afară de una, înregistrate în provincia Hubei. Cei mai mulți dintre acești oameni răpuși de coronavirus erau vârstnici.

Citește și: Măsuri fără precedent pe Aeroportul Otopeni. Ce se va întâmpla, din patru în patru ore și ce vor fi obligați pasagerii să facă

Comisia Națională de Sănătate a Chinei a anunțat, vineri, că au fost înregistrate 1.982 de oi cazuri de îmbolnăviri, ducând la un total de 9.692 de cazuri. Alte 102.000 de persoane sunt sub observație medicală în China, cu posibile simptome ale coronavirusului.

Wuhan este centrul din care s-a răspândit coronavirusul. Sursa acestuia ar fi reprezentată de animalele sălbatice din piețe, pe care chinezii le mănâncă.

Citește și: Un român din Italia este suspect de coronavirus! Cum l-ar fi luat. A fost plasat în carantină!

În România, autorităţile au anunțat, vineri, că iau măsuri pentru combaterea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus pe Aeroportul Henri Coandă, printre altele fiind vorba despre distribuirea de materiale informative şi dezinfectarea, la fiecare patru ore, a fluxurilor de pasageri.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat joi epidemia declanşată de coronavirusul din China ca fiind o urgenţă globală.

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Bilanţul militarilor americani răniţi în atacul iranian cu rachete din Irak creşte la 64 de oameni...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri