Antena Căutare

Sediul din Strasbourg al Parlamentului European va fi transformat în centru de testare şi tratare a Covid-19

David Sassoli, preşedintele Parlamentului European, a anunţat marţi că sediul din Strasbourg al PE va fi transformat în centru de testare şi tratare a Covid-19.

David Sassoli a anunţat marţi pe Twitter: „În cooperare cu autorităţile franceze, am pus la dispoziţie sediul Parlamentului European din Strasbourg pentru a fi transformat în centru de testare şi tratare a Covid-19. Vrem să fim cu oraşul gazdă şi cu cetăţenii săi în aceste vremuri dificile”.

De la izbucnirea pandemiei, în Europa au fost înregistrate peste 50.000 de decese.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,3 milioane de cazuri de îmbolnăvire şi mai mult de 75.000 de decese. Din totalul infectărilor, peste 287.000 de oameni au fost vindecaţi.

Sursa : news.ro

Grecia, cu 76 de morţi şi 1.735 de cazuri de Covid-19, speră să se întoarcă ”la normalitate” în mai... SUA introduc pentru prima oară pe lista organizaţiilor teroriste internaţionale o grupare rusă de adepţi ai supremaţiei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x