Căutare Live

Şeful forţelor armate iraniene avertizează că dacă SUA vor reacţiona după atacul cu rachete, răspunsul Teheranului va fi ”mai puternic şi mai zdrobitor”

Şeful forţelor armate iraniene, Mohammad Baqeri, avertizează că dacă SUA vor reacţiona după atacul cu rachete, răspunsul Teheranului va fi ”mai puternic şi mai zdrobitor”, transmite CNN.

Baqeri a afirmat că, dacă SUA răspunde atacului iranian asupra forţelor SUA din Irak, replica Teheranului va fi ”mai puternică şi mai zdrobitoare”, potrivit agenţiei IRNA, citată de CNN.

El a afirmat că este timpul ca oficialii americani rsă înţeleagă puterea Republicii Islamice şi să opteze pentru o metodă principială pentru a-şi face ”armata teroristă” să părăsească regiunea.

Sursa : news.ro

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Pericol nuclear în Iran. Cutremur puternic, înregistrat în apropierea centralei nucleare...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri