Antena Căutare

Semnele celui de-al Treilea Război Mondial au apărut deja! Trump: „Au încercat să ascunsă lumii adevărul”

Teheranul a anunţat ''victoria'' în faţa ''unui complot'' urzit în străinătate, despre care s-a spus că ar fi putut produce un al Treilea Război Mondial.

Semnele celui de-al Treilea Război Mondial au apărut deja! Trump: „Au încercat să ascunsă lumii adevărul” Galerie
Al Treilea Război Mondial, la un pas să izbucnească?

Autorităţile au indicat că au fost arestaţi liderii protestelor, în cursul cărora au fost incendiate sau atacate staţii de alimentare cu benzină, moschei şi clădiri publice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, PE PUNCTUL DE-A ÎNCEPE?

Generalul Abnoosh a declarat că interogatoriile persoanelor arestate au relevat că o ''coaliţie a răului'' formată din ''sionişti, America şi Arabia Saudită'' au fost la originea ''rebeliunii''.

El a mai spus că tăierea internetului de către autorităţi, care a început în seara zilei de 16 noiembrie, a contribuit la ''dejucarea'' planurilor inamicilor Iranului.

Semnele celui de-al Treilea Război Mondial au apărut deja! Trump: „Au încercat să ascunsă lumii adevărul”

Al Treilea Război Mondial, la un pas să izbucnească?

Omenirea, la un pas de izbucnirea unui alt război mondial

Internetul era, se pare, şi vineri dimineaţă blocat în Iran, însă responsabili şi agenţiile de presă au indicat că accesul la internet va fi restabilit în mod gradual.

Potrivit Isna, accesul la internet şi conexiunea prin ADSL au fost restabilite parţial în unele provincii şi în unele universităţi din Teheran.

DONALD TRUMP, DESPRE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Preşedintele american, Donald Trump, a acuzat joi Teheranul că a încercat, prin tăierea internetului, să ascundă iranienilor şi lumii ''violenţa uriaşă'' din această ţară.

Biroul ONU pentru drepturile omului s-a declarat alarmat în legătură cu informaţiile potrivit cărora gloanţele de război utilizate de forţele de securitate pentru reprimarea protestelor au cauzat un ''număr important de morţi''.

Autorităţile au comunicat cinci decese, în timp ce Amnesty International a declarat că peste 100 de manifestanţi au fost ucişi, denunţând o recurgere la ''forţa letală'' împotriva adunărilor ''în mare măsură paşnice''.

Potrivit Amnesty, cu sediul la Londra, ''au fost ucişi cel puţin 106 manifestanţi din 21 oraşe, potrivit unor informaţii credibile''. Dar ''bilanţul adevărat ar putea fi mai ridicat, cu informaţii care sugerează până la 200 (persoane) ucise'', arată cei de la Agerpres.

Trump justifică rolul lui Giuliani în scandalul ucrainean şi spune că vrea un proces în Senat în vederea destituirii sal... Donald Trump dă asigurări că armata chineză ar fi reprimat în 14 minute contestarea la Hong Kong dacă nu ar fi interveni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x