Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Pentru Serena Williams, tenisul nu e singura pasiune! Iată din ce își mai câștigă banii celebra sportivă

Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei

Serena Williams nu e pricepută doar într-ale tenisului! Sportiva este și un designer pe măsură! Aceasta a creat o rochie care se potrivește oricărui tip de siluetă!

Jucătoarea de tenis a postat pe Instagram un video în care apare alături de alte șase femei, toate purtând același model de rochie, numit Twist Front Dress.

„Aici, la @se­­rena, avem o vară roşie-fiebinte. Am creat rochia Twist Front pentru toate femeile şi pentru toate tipurile de corp”, povesteşte Serena Williams în descrierea clipului de prezentare a colecției vestimentare.

Produsul este disponibil în mai multe mărimi, de la XS la 3XL, și în două culori – negru și roșu, şi poate fi achiziţionat de pe serenawilliams.com la preţul de 120 de dolari. Rochia creată de Serena Williams face parte dintr-o colecţie capsulă care conţine 12 piese vestimentare. Primul stoc e deja epuizat, pentru că rochia se vinde extrem de repede peste Ocean!

După ce revista Sports Illustrated a numit-o cea mai elegantă sportivă din lume, Serena Williams a lansat rochia la câteva săptămâni. De altfel, ea este protagonista celui mai recent număr al publicației. Serena apare pe coperta revistei într-un costum alb, iar mesajul care o însoțește este: „Puternică. Sexy. Sensibilă”.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 37 de ani – care are o fiică în vârstă de 22 de luni, Alexis Olympia, împreună cu soțul ei Alexis Ohanian – și-a lansat anul trecut prima colecție de haine, iar printre clientele sale se numără și buna sa prietenă, Meghan Markle, Ducesă de Sussex.

(sursa: tabu.ro )

Recomandari