Antena Căutare

SFÂȘIETOR! O mămică și-a dus la bun sfârșit sarcina, deși bebelușul nu avea creier, pentru a-i dona organele

Fericirea unei familii din Oklahoma a fost distrusă, în urma unui control medical. Keri Young şi soţul ei, Royce, erau nerăbdători să-şi vadă bebeluşul la ecograf, când doctorul i-a întâmpinat extrem de serios. Nici prin gând nu le trecea că vor primi o asemenea veste.

Fericirea unei familii din Oklahoma a fost distrusă, în urma unui control medical. Keri Young şi soţul ei, Royce, erau nerăbdători să-şi vadă bebeluşul la ecograf, când doctorul i-a întâmpinat extrem de serios. Nici prin gând nu le trecea că vor primi o asemenea veste.

Deşi au încercat să se pregătească pentru ce avea să le spună medicul, niciun părinte nu este pregătit să afle aşa ceva. Acesta le-a explicat că bebeluşul pe care îl aşteaptă nu are creier.

Cuplul a izbucnit imediat în lacrimi. După ce au reuşit să se mai liniştească, tânăra mămica l-a luat prin surprindere pe doctor cu propunerea sa: "Dacă duc sarcina până la termen, putem să îi donăm organele?".

“Alți părinți îndurerați se roagă şi aşteaptă un miracol pentru bebelulușul lor, ştiind bine ca un alt copil va trebui să moară pentru salvarea lui. Eva poate fi acel miracol", a mărturisit tatăl.

O maşină a intrat intenționat într-un grup de persoane, în sud-estul Londrei. Unul dintre răniții grav este român... La 99 de ani, o bunicuță și-a îndeplinit visul! A fost încătuşată de poliție: "Nu eşti cineva, până când nu ajungi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x