Antena Căutare

Shanghai: Opt morti si zeci de raniti, dupa ce un zgarie-nori a luat foc

Opt oameni au murit si 90 au fost grav raniti dupa ce un bloc de 28 de etaje a luat foc in Shanghai. Flacarile au cuprins imobilul in timpul lucrarilor de renovare. Potrivit martorilor, mai multi locatari s-au aruncat de pe geam in speranta ca vor supravietui incendiului. Pompierii spun ca flacarile au pornit din zona schelelor si au cuprins rapid toata cladirea. In turnul din metropola chineza locuiau peste 150 de familii.

Autoritatile sustin ca cel putin opt persoane au murit si alte 90 au fost ranite, luni, in urma unui incendiu declansat intr-un bloc-turn cu 28 de etaje din centrul Shanghai-ului. In urma incendiului, a fost emisa o cantitata impresionanta de fum in metropola chineza.

Potrivit agentiei China Noua, mai multe persoane s-au aruncat de la geamurile cladirii pentru a scapa de flacari. In blocul-turn locuiau 156 de familii, in special cadre didactice aflate la pensie

Se pare ca nici la aceasta ora, incendiul nu a fost stins in intregime. Pompierii sositi la fata locului cu zece autospeciale incearca in continuare sa stinga focul care s-a declansat la ora 14.00 (08.00 ora Romaniei).

In jurul orei 17.00 (11.00 ora Romaniei), pompierii reusisera sa controleze incendiul in primele 20 de etaje.

VIDEO! Shanghai: Incendiu devastator intr-un zgarie-nori... Amnesty International solicita Romaniei o ancheta completa privind presupusul sau rol in programele CIA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x