Antena Căutare

Și-a înjunghiat iubitul italian din cauza geloziei. Era mult prea gelos și femeia nu a mai suportat

O româncă stabilită în Italia și-a înjunghiat iubitul italian în vârstă de 74 de ani. Bărbatul era mult prea gelos, iar femeia nu mai suporta acuzele pe care le primea zilnic.

O româncă stabilită în Italia și-a înjunghiat iubitul italian în vârstă de 74 de ani. Bărbatul era mult prea gelos, iar femeia nu mai suporta acuzele pe care le primea zilnic.

Incidentul a avut loc în Foggia, Italia, paramedicii au intervenit pe Via San Severo pentru a salva un bărbat care a fost înjunghiat de iubita sa, în partea stângă.

Românca a fugit dar a fost găsită rapid de către autorități, și-a mărturisit gestul, chiar a indicat cuțitul cu care l-a atacat pe bărbat. Tânăra a declarat că l-a înjunghiat pe bărbat din cauza geloziei excesive, pe care nu o mai suporta. Bătrânul era foarte gelos și o acuza frecvent pe femeie că se culcă cu alți bărbați.

I-a dat câteva filme și după l-a înjunghiat

Femeia a plecat în cursul zilei de acasă după ce se certase cu iubitul din cauza geloziei. Când s-a întors acasă, în jurul orei 06:00, în stare de ebrietate și-a adus aminte de ceartă și l-a trezit pe italian.

Românca a început să îi adreseze jigniri, iar în momentul în care bărbatul a dorit să reacționeze , aceasta a scos cuțitul și l-a înjunghiat lateral. Imediat după agresiune, femeia a vrut să își trateze iubitul, însă când a observat că situația se agravează a fugit de acasă.

Turiștii blocați în Grecia vor putea ajunge acasă. Programul navelor de transport a fost publicat de către autoritățile ... Doi suedezi sunt suspectaţi în legătură cu explozia la sediul administraţiei fiscale de la Copenhaga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x