Antena Căutare

Dupa 80 de ani de relatie, doi batranei si-au unit destinele!

Decizia casatoriei nu este deloc usoara! O stiu cel mai bine doi indragostiti din Paraguay, carora le-a luat 80 de ani sa-si faca curaj. Si probabil ca n-ar fi facut-o nici acum daca nu i-ar fi batut la cap urmasii lor. Mirele are 103 ani, in timp ce sotia lui doar... 99

Sunt impreuna de 80 de ani, insa nu au vrut sa se casatoreasca si in fata Domnului pana acum. Le-a fost de ajuns ca s-au cununat civil in urma cu 49 de ani. Acum au nu mai putin de opt copii, 50 de nepoti, 35 de stranepoti si 20 de strastranepoti. Toti aveau o singura dorinta: sa ii vada casatoriti religios.

Astfel, la presiunile urmasilor, cei doi au organizat ceremonia chiar in curtea lor. Asta pentru ca sunt imobilizati in scaunele cu rotile din cauza varstei inaintate. Vizibil emotionati, cei doi s-au tinut de mana in timp ce primeau binecuvantarea parintelui.

Dupa ceremonie a urmat o petrecere la care au fost invitati toti copiii, nepotii, stranepotii si strastranepotii celor doi.

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Cum ramane cu Regina? David Bowie, cel mai bine imbracat britanic din toate timpurile... Papa Francisc a testat o casca de pompier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x