Antena Căutare

Și-a aruncat bebelușul la gunoi, pe stradă, și a plecat! Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. Video

O mamă și-a aruncat bebelușul la gunoi, pe stradă, în fața unui magazin de fructe, după care și-a văzut de drum. Momentul teribil a fost filmat de o cameră de supraveghere.  

O mamă și-a aruncat bebelușul la gunoi, pe stradă, în fața unui magazin de fructe, după care și-a văzut de drum. Momentul teribil a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Femeia și-a aruncat bebelușul la gunoi în orașul Lshan din provincia chineză Sichuan.

Fetița a fost abandonată de mama ei într-un container de gunoi plin cu resturi de alimente și coji de fructe.

Bebelușul a fost observat de trecători care l-au auzit plângând. Pe imaginile captate de camera de supraveghere se poate vedea cum o persoană ia copilul în brațe, în timp ce în jur se strâng din ce în ce mai mulți oameni. Apoi, copilul a fost dat unui polițist.

Potrivit polițistului, fetița abandonată de mama ei în gunoi este nevătămată.

Bebelușul a fost dus la o secție de poliție, iar autoritățile i-au contactat familia. Ulterior, fetița a fost înapoiată familiei ei, potrivit căreia mama copilei suferă de o boală psihică.

Familia fetiței nu a precizat dacă mama acesteia primește tratament pentru boala ei, dar a transmis că nu îi vor mai permite să îngrijească singură bebelușul.

Doi români, arestați după un jaf uimitor în Italia! Au intrat cu o mașină furată într-un magazin – Video... „A murit într-o baltă de sânge, după ce medicii au refuzat să o ajute”. Scandal la un spital, după decesul unei bătrâne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x