Antena Căutare

Și-a băgat fetița de 13 luni în cada cu apă fiartă și a lăsat-o să moară în agonie cu pielea jupuită! Tatăl neagă acuzațiile: „nu era deloc foarte fierbinte”

O fetiță în vârstă de 13 luni a murit în chinuri groaznice, după ce tatăl ei a băgat-o în apa fierbinte din cadă. Atunci când poliția a ajuns la fața locului, au găsit-o pe micuță în agonie, cu pielea jupuită.

O fetiță în vârstă de 13 luni a murit în chinuri groaznice, după ce tatăl ei a băgat-o în apa fierbinte din cadă. Atunci când poliția a ajuns la fața locului, au găsit-o pe micuță în agonie, cu pielea jupuită. După două zile de chinuri, fetița de doar un an și o lună a murit la spital, potrivit dailymail.co.uk.

Americanul Derek Shockley a provocat moartea micuței Germanii Amarii Stewart după ce a băgat-o în apa extrem de fierbinte din cadă. Întâmplarea s-a petrecut la casa lui din Jacksonville, Arkansas, în umă cu câteva luni. Poliția a fost chemată la proprietate și a găsit-o pe fată contorsionată în agonie, în timp ce pielea i se îndepărtase de pe corp, potrivit unui raport al poliției, scrie dailymail.co.uk.

La începutul acestei săptămâni, bărbatul de 21 de ani a fost condamnat la închisoare pentru 30 de ani, după ce și-a recunoscut fapta. Când tânărul a fost întrebat de mama sa, Lavern Shockley, în vârstă de 39 de ani, cât de fierbinte a fost apa, Shockley a spus „deloc foarte fierbinte”.

Poliția l-a acuzat pe Shockley cu crimă de gradul doi, care are maximum 30 de ani de închisoare. Mai mult, Shockley a mai primit 10 ani de închisoare pentru că a împușcat un bărbat și și-a bătut sora.

Forţele kurde anunţă că au respins un nou asalt terestru turc în nord-estul Siriei; 19 combatanţi kurzi ucişi de miercur... Șocant! Doi soți au fost găsiți arși de vii în propria casă, în urma incendiilor de vegetație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x