Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Și-a filmat tatăl abuziv în timp ce ea și câinii ei erau maltratați pentru că poliția nu a crezut-o! Imaginile cutremurătoare au ajuns pe internet

O fată în vârstă de 14 ani, care a încercat să raporteze abuzul tatălui ei de ani de zile, a instalat camere de supraveghere și l-a filmat pe acesta, pentru a demonstra poliției ce se întâmplă de fapt în interiorul casei ei.

Tatăl abuziv

Adolescenta a transmis filmările autorităților din Destin, județul Okaloosa, Florida, care îl avea în prim plan pe Damon Becnel, în vârstă de 47 de ani, într-un dormitor cu fiica sa și cei doi câini ai ei.

În imagini, poliția a spus că Becnel etse văzut lovind-o pe fiica sa în cap, determinând-o să se lovească cu capul de perete cu un zgomot puternic. El a fost, de asemenea, înregistrat amenințând că-i va tăia gâtul unuia din câinii aflați de față. Tatăl putea fi auzit urlând la câinii care nu i se supuneau, în timp ce fata stătea pe un scaun din cealaltă parte a camerei. Apoi, Becnel a fost filmat lovind câinele înainte de a scoate un cuțit și a amenința că ucidde animalul.

„Voi tăia globurile oculare ale acestui câine”, a strigat el în timp ce ținea cuțitul spre câine, conform unui raport de arestare obținut de ABC News. Raportul afirmă că bărbaul de 47 de ani a apucat câinele de gât și l-a aruncat la pământ, îndemnând-o pe fiica sa să urle și să încerce să-și oprească tatăl în efortul de a proteja animalul fără apărare. Filmările l-au arătat ulterior pe Becnel urlând la adolescentă, în timp ce era sprijinită de un zid încercând să-i protejeze pe cei doi câini.

Tatăl a fost acuzat de abuz asupra copiilor și pentru că a chinuit un animal pe 2 ianuarie, potrivit autorităților. Conform raportului de arestare, Becnel este un important proprietar de afaceri locale.

Mama fetei, care nu are în custodie tânăra de 14 ani, a declarat filialei ABC Pensacola, WEAR, că fiica ei a încercat să raporteze presupusul abuz de ani de zile, dar nimeni nu a crezut-o. Mama a confirmat că adolescenta și câinii ei locuiesc acum cu cel mai bun prieten al lui Becnel, spunând că planul de siguranță al Departamentului pentru Servicii pentru Copii a permis lui Becnel să stabilească cine va avea custodia tânărului de 14 ani în timp ce este în închisoare.

Becnel a fost eliberat pe 3 ianuarie după ce a plătit cauțiunea de 4.000 de dolari și a fost scutit în fața unui judecător pe 4 februarie.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro