Antena Căutare

Video. Și-a înjunghiat iubitul apoi l-a strâns în brațe și i-a cerut iertare: "Îmi pare rău! Te rog să nu mori"

Sonia are 22 de ani, și-a înjughiat iubitul în plină stradă, iar imaginile cu ea plină de sânge, în care îl strânge în brațe și îi cere iertare, au devenit virale pe internet. Femeia i-a strigat minute în șir "iartă-mă, iartă-ma, te rog să nu mori"!

Sonia are 22 de ani, și-a înjughiat iubitul în plină stradă, iar imaginile cu ea plină de sânge, în care îl strânge în brațe și îi cere iertare, au devenit virale pe internet. Femeia i-a strigat minute în șir "iartă-mă, iartă-ma, te rog să nu mori"!

Scena desprinsă parcă dintr-un scenariu de film a avut loc în Mexic. Fata, pe numele ei Sonia Amairani, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe cel care îi era iubit. Bărbatul de 29 de ani a ajuns în stare gravă la spital.

După ce a realizat ce a făcut, tânăra l-a cuprins în brațe și, înconjurată de oameni care o filmat, a încercat cu disperare să spună că a încercat să-l omoare pentru că ar fi lovit-o.

„El m-a lovit. A vrut să mă omoare. Zi-le adevărul”, a strigat tânăra lângă iubitul plin de sânge. „Nu ți-aș face niciodată asta, iartă-mă, dar nu ai idee ce mi-ai făcut tu mie”, a mai spus ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar medicii au reușit să-i salveze viața. Femeia urmează să fie cercetată pentru tentativă de omor.

Nici ție nu ți-a mers contul? De ce a picat Facebook în toată lumea miercuri seara... Copil de trei ani, la un pas de moarte după ce mama l-a scăpat din vedere! Vântul violent l-a împins în Marea Neagră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x