Antena Căutare

Și-a învoit copiii de la școală ca să îi omoare! Anchetatorii au fost șocați! Ce a făcut mama criminală înainte de omor. „Este cel mai greu caz”

O mamă criminală și-a învoit copiii de la școală ca să îi omoare. Femeia din Statele Unite ale Americii avea probleme mintale, iar anchetatorii susțin că este posibil ca ea să fi considerat că își protejează cele trei fiice de ceva.

O mamă criminală și-a învoit copiii de la școală ca să îi omoare. Femeia din Statele Unite ale Americii avea probleme mintale, iar anchetatorii susțin că este posibil ca ea să fi considerat că își protejează cele trei fiice de ceva.

Mama criminală, Aubrianne Moore, în vârstă de 28 de ani, și-a ucis cele trei fiice - Alaina Rau, (doi ani), Cassidy Rodery (șase ani) și Kyrie Rodery (opt ani), într-o pădure din Michigan, SUA.

Ea a falsificat documente pentru fiecare fiică, susținând că trebuie să ajungă la o consultație medicală.

După ce și-a învoit fiicele, mama criminală le-a dus să ia prânzul. Apoi, a dus copilele una câte una în pădure, unde le-a împușcat cu o armă de vânătoare.

Mama criminală a condus apoi până la locuința iubitului ei, unde s-a sinucis, cu aceeași armă cu care și-a omorât fiicele.

„Lucrez la departamentul șerifului de 29 de ani Acesta este cel mai greu caz pe care l-am întâlnit. Este foarte dificil. Toți anchetatorii simt asta. Este tulburător”, a spus șeriful din Kent County, Michelle LaJoye-Young.

Ea a precizat că este posibil ca mama criminală să fi crezut că își protejează copilele de ceva.

În septembrie, un asistent social a spus că mama criminală avea un comportament straniu – își ținea copilele acasă, gândindu-se că va avea loc un accident rutier sau că le va fi otrăvită mâncarea.

„Cred că această femeie are probleme mintale și, prin urmare, își poate face rău sieși ori le poate face rău altora”, a scris asistentul social.

Arma cu care mama criminală și-a omorât copilele și s-a sinucis îi aparține iubitului acesteia.

Un tânăr român a murit strivit de un tomberon în Italia! Cum a fost posibilă tragedia... A fost sfâșiat! Un poştaș a fost atacat de un câine agresiv! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini șocante! - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x