Antena Căutare

Și-a salvat copiii din incendiu și riscă să ajungă la închisoare! Motivul este de necrezut! „Este o infracțiune!”

O mamă din Coreea de Nord și-a salvat cei doi copii dintr-un incendiu ce a izbucnitîn locuința familiei lor, dar riscă să meargă la închisoare, dintr-un motiv de neînchipuit.

Și-a salvat copiii din incendiu și riscă să ajungă la închisoare! Motivul este de necrezut! „Este o infracțiune!”
Ilustrație.

Femeia este anchetată, după ce a făcut o greșeală î intervenția ei la incendiul ce a izbucnit în locuința pe care o împarte cu încă o famișie, în Onsong, aproape de granița cu China.

Toți cei patru părinți din cele două familii erau afară atunci când incendiul a izbucnit în locuința lor, dar au alergat să își salveze copiii, după ce au văzut fumul.

În toată agitația, două portrete, ale foștilor lider nord-coreeni Kim Il-sung șiKim Jong-il, au fost distruse. În Coreea de Nord, existența unor astfel de portrete în locuințe este obligatorie.

Legea spune că aceste portrete trebuie să fie tratate cu același respect pe care trebuie să îl inspire foștii lideri nord-coreeni, așa că faptul că tablourile nu au fost salvate reprezintă o infracțiune.

Deoarece este anchetată, femeia nu are dreptul să își îngrijească copiii în spital sau să facă rost de medicamente pentru arsurile lor. Femeia riscă să fie condamnată la închisoare și la muncă dificilă.

Este nevoie de mai mult de 11 luni în vederea unui acord între UE şi Londra, avertizează Barnier într-un discurs la Stoc... La câți bani renunță Prințul Harry pentru Megham Markle. Cum o să se întrețină Ducii de Sussex în Canada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x