Antena Căutare

Și-a urmat cel mai bun prieten până la moarte! Un copil de doi ani s-a înecat într-un iaz după ce și-a urmărit cățelul care voia să bea apă

Un băiețel în vârstă de doi ani s-a înecat după ce și-a urmat cel mai bun prieten, câinele familiei, în apropierea unui iaz, apoi a căzut în timp ce scotea apă. 

Și-a urmat cel mai bun prieten până la moarte! Un copil de doi ani s-a înecat într-un iaz după ce și-a urmărit cățelul care voia să bea apă Galerie
Un copil de doi ani s-a înecat într-un iaz

Copilul se jucase în curte, în afara casei sale, când mama sa, în vârstă de 45 de ani, a intrat înăuntru pentru a lua de mâncare. Ea a lăsat băiatul jucându-se cu „cel mai bun prieten” al său, un câine negru, pe nume Dark, din nord-estul Thailandei. Când s-a întors, niciunul din ei nu mai era acolo.

Mama, cuprinsă de panică, a început să-i caute în jurul satului înainte de a găsi câinele, dar nu și copilul. Rungarun a spus că a strigat la animal: „unde este?” înainte ca ea să urmeze câinele până la un iaz din apropiere, unde acesta mergea adesea să bea apă.

Mama devastată, și-a văzut copilul pe fundul bazinului adânc de 1,5 metri, folosit ca rezervor pentru udarea culturilor. Câțiva vecini au ajutat-o să ajungă la trupul neînsuflețit al băiatului. Rungarun crede că animalul de companie a stat pe malurile iazului pentru a bea din apă, în timp ce fiul ei l-a urmat până la margine, apoi a căzut.

Și-a urmat cel mai bun prieten până la moarte! Un copil de doi ani s-a înecat într-un iaz după ce și-a urmărit cățelul care voia să bea apă

Animal de companie

„Pregăteam o mâncare în fața casei în timp ce-l urmăream și pe fiul meu care se juca cu câinele nostru. Am intrat în casă pentru a obține niște ingrediente, dar când am ieșit era plecat. M-am dus prin sat în căutarea lui când am găsit câinele nostru singur pe stradă. Am fost atât de disperată, încât am întrebat câinele "știi unde este?". Câinele m-a condus spre iaz și a continuatr să se holbeze la apă. Mă uitam panicată, apoi i-am văzut trupul sub apă. Am intrat în iaz și mi s-a rupt inima când am descoperit că s-a înecat", a spus femeia.

Rungarun și-a extras trupul fiului ei și i-a acordat primul ajutor, apoi l-a dus în spital, dar medicul a spus că el deja s-a înecat și a murit în iaz. Unchiul băiatului, Somyot Sinsuphan, în vârstă de 47 de ani, consideră că băiețelul de doi ani și-a urmat cel mai bun prieten și asta i-a adus moartea. „Băiatul avea doar doi ani și nimeni nu l-a dus acolo, deoarece este periculos pentru copii. A fost singurul copil din cartier, așa că acest câine a fost singurul său prieten. Cred că a urmat câinele până la rezervor și s-a înecat accidental". Mama îndurerată a dus trupul fiului ei la templul local pentru o înmormântare budistă tradițională.

Camionul care a intrat pe podul surpat în râul Tarn, în sud-estul Franţei, un accident soldat cu doi morţi, cântărea de ... Ostaticii american Kevin King şi australian Timothy Weeks, eliberaţi de talibani în sud-estul Afganistanului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x