Antena Căutare

A mers pentru prima dată în vizită la socrul ei și a avut parte de un șoc imens! Un obicei al bărbatului a făcut-o să plece imediat! „Soțul meu mi-a spus că exagerez”

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit că a avut parte de un șoc imens după ce și-a vizitat pentru prima dată socrul. Un secret al bărbatului a ieșit la iveală și a determinat-o să plece imediat din locuința lui.

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit că a avut parte de un șoc imens după ce și-a vizitat pentru prima dată socrul. Un secret al bărbatului a ieșit la iveală și a determinat-o să plece imediat din locuința lui.

Femeia a precizat că soțul ei nu a avertizat-o în legătură cu secretul tatălui său și, mai mult, i-a spus că reacția ei a fost una exagerată.

„Am mers împreună cu soțul meu să îi vizităm părinții, care locuiesc într-un alt oraș. A fost prima dată când am stat în casa lor. Totul a fost în regulă, până când am aflat un secret”, a spus femeia, care și-a păstrat anonimatul.

„L-am văzut uitându-se la televizor gol pușcă, când eu și soțul meu ne-am întors de la o cină în oraș. După ce a făcut duș, s-a plimbat gol prin casă, pur și simplu. Nici măcar nu s-a acoperit cu un prosop”, a spus el.

După ce și-a confruntat soțul, acesta a spus că acest tip de comportament este normal pentru tatăl lui.

„Când i-am spus socrului meu că demonstrează lipsă de respect față de mine, el a iscat o adevărată ceartă, spunându-mi că este casa lui și poate face tot ce dorește”, a mai povestit femeia.

„Soțul meu nu m-a susținut. Am plecat la un hotel și mi-am luat bilet de avion către casă, în California”, a adăugat ea.

Femeia a precizat că a plecat singură, iar soțul ei a rămas în vizită la părinții lui.

Scene de groază! Un actor din filmul „Lara Croft” a fost înjunghiat pe o scenă, în fața publicului - Video... Restricţii de viteză, pentru un aer mai curat! Viteza maximă permisă va fi de doar 30 de km/h, într-o capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x