Antena Căutare

Și-au jurat iubire eternă și s-au bucurat de nunta lor chiar în timpul Uraganului Dorian! Nimic nu a împiedicat acest cuplu să se căsătorească

Se spune că ai parte de noroc dacă îți plouă în ziua nunții tale, dar ce se zice de un uragan? Jaclyn și Scott MacKenzie vor afla. Cei doi îndrăgostiți își spuneau jurămintele în momentl când uraganul Dorian a început să lovească insula Cape Breton sâmbătă.

Și-au jurat iubire eternă și s-au bucurat de nunta lor chiar în timpul Uraganului Dorian! Nimic nu a împiedicat acest cuplu să se căsătorească Galerie
Un cuplu s-a căsătorit chiar în timpul Uraganului Dorian

Se spune că ai parte de noroc dacă îți plouă în ziua nunții tale, dar ce se zice de un uragan? Jaclyn și Scott MacKenzie vor afla. Cei doi îndrăgostiți își spuneau jurămintele în momentl când uraganul Dorian a început să lovească insula Cape Breton sâmbătă.

"Uraganul a fost doar un aspect lateral pentru începutul nostru fericit", a spus Scott MacKenzie.

Uraganul s-a apropiat de regiune și s-a prăbușit sâmbătă seara în apropierea Halifax, ca furtună post-tropicală. Înainte de a se căsătorii, cuplul s-a îndreptat spre centrul Sydney pentru a face câteva fotografii, ceea ce a dus la câteva fotografii dramatice ale videografului Jason LaFrense.

„Oricum, pe Charlotte Street din Sydney, este ca un tunel al vântului, așa că atunci când i-am scos pentru câteva curse rapide voalul flutura, umbrela zbura", a spus el.

Dotograful a spus că „în ciuda dorinței de a avea cerul însorit în ziua nunții tale, cele mai bune fotografii provin adesea din cer întunecat și dramatic și tocmai asta a obținut cuplul”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A fost o experiență o dată în viață sigur”, a spus mireasa. "Nu de multe ori primești un uragan în ziua nunții tale. Există un punct în acest videoclip în care voalul meu se lipește complet în sus în zonă și a fost creat pentru o lovitură grozavă și câteva amintiri grozave."

Cuplul a petrecut după-amiaza făcând fotografii, dar în jurul orei șapte seara, furtuna începea să se ridice.

"Speram doar că vom avea curent pentru ceremonie și, dacă nu, vom folosi doar niște lanterne", a spus Jaclyn MacKenzie. „Odată ce am fost în acea cameră, nu am putut spune cu adevărat ce se întâmplă afară, eram cu siguranță în acest moment”, a adăugat Scott MacKenzie.

Pompierul din Sydney a declarat că un coleg al său, Dan Bennett, s-a căsătorit și el sâmbătă, iar cele două cupluri au ținut legătura pe tot parcursul zilei.

„Se asigurau că avem curent electric pentru că, dacă nu, aveau să ne invite la locația lor, pentru a putea să ne bucurăm cu toții împreună”, a spus Scott MacKenzie. "Dar totul a mers bine și toată lumea s-a căsătorit."

Și-au jurat iubire eternă și s-au bucurat de nunta lor chiar în timpul Uraganului Dorian! Nimic nu a împiedicat acest cuplu să se căsătorească

Dan și Faith Bennett și-au mutat ceremonia de nuntă în interior pentru a scăpa de uragan. Bennett a spus că el și planurile soției sale s-au schimbat întrucât trebuiau să aibă o nuntă în aer liber, dar au ajuns la sala de pompieri de pe Grand Lake Road din Sydney. El și-a lăudat fotograful de nuntă pentru că s-au îmbibat în procesul de fotografiere a fotografiilor lor.

„Râdeam”, a spus Dan Bennett. „De fapt, ne-am distrat bine de vânt și ploaie”.

Din păcate, mulți dintre colegii lor nu au putut să participe la nunta lor, deoarece au fost la apel pentru uragan. Dar Dan Bennett a spus că este la fel de bine că pompierii au fost deja împărțiți între cele două nunți.

Democraţii fac încă un pas către o procedură de destituire (impeachment) a lui Donald Trump şi deschid o anchetă cu priv... Netanyahu acuză Iranul că a construit şi apoi a distrus o instalaţie nucleară la sud de Ispahan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x