Antena Căutare

SIDA ar putea fi invinsa! Noua terapie pentru anihilarea virsului HIV

Un tratament revolutionar ar putea da sperante bolnavilor de SIDA. Medicii americani spun ca dezvolta o terapie care ar putea anihila virusul HIV, cel care declanseaza boala ucigasa. Tratamentul, deocamdata experimental, se bazeaza pe modificarea genetica a celulelor pacientilor.

Pentru Jay Johnson, viata s-a schimbat dramatic cand medicii i-au spus ca este seropozitiv. Nici el nu mai stie prin cate spitale a fost ca sa-si caute salvarea. Disperat, s-a oferit voluntar pentru un tratament revolutionar, dezvoltat de medicii de la Universitatea Pennsylvania. Acum, zambeste.

Doctorii vor sa-i dezvolte pacientului imunitatea naturala la HIV. Se folosesc de celulele bolnavului, pe care le modifica genetic.

Practic, medicii "invata" corpul pacientului sa lupte cu teribilul virus, pana acum invincibil. Iar rezultatele ii face sa creada ca sunt aproape de a invinge SIDA.

Dupa 3 luni de tratament, la cinci dintre cei sase voluntari inscrisi in program s-a observat o imbunatatire spectaculoasa a starii de sanatate.

Sursa: Antena3

Hosni Mubarak se trateaza de cancer in Arabia Saudita... SUA: Mihai Necolaiciuc va fi extradat in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x