Antena Căutare

Silvio Berlusconi a anuntat ca nu isi doreste sa revina la carma Italiei

Silvio Berlusconi a anuntat ca nu isi mai doreste sa detina un nou mandat de prim-ministru al Italiei. Astfel, fondatorul principalului partid politic din Italia a pus capat unui sir de speculatii privind intentia sa de a reveni la conducerea Peninsulei.

Silvio Berlusconi a anuntat ca nu isi doreste sa revina la carma Italiei
| Intact Images

Silvio Berlusconi, presedintele Partidului Poporul Libertatii, a propus organizarea de alegeri interne pentru desemnarea viitorului lider al formatiunii politice, relateaza Mediafax, care citeaza cotidianul Corriere della Sera.

"Din dragoste pentru Italia se pot face prostii, dar si lucruri inteligente. In urma cu 18 ani, am intrat in joc, o prostie care nu este lipsita de inteligenta; acum, prefer sa fac un pas inapoi, din aceeasi dragoste care ma mobiliza atunci. Nu voi depune o noua candidatura care sa ma propulseze in functia de premier", a declarat Silvio Berlusconi.

Din noiembrie 2011, economistul Mario Monti detine punctia de prim-ministru al Italiei.

Plata cu degetele inlocuieste cardurile bancare in Franta... Fostul broker al bancii Societe Generale, condamnat la 5 ani de inchisoare si plata a 5 miliarde de euro despagubiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x