Antena Căutare

UPDATE! Sentinta in cazul lui Silvio Berlusconi a fost redusa la un an cu executare. Decizia nu este definitiva

Silvio Berlusconi a obtinut o reducre a pedepsei de la patru ani de inchisoare cu executare, la un an. Acest lucru a fost posibil datorita existentei unei legi de amnistiere adoptate in 2006, pentru reducerea numarului detinutilor.  

Silvio Berlusconi a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de frauda fiscala. Fostul premier al Italiei a primit o pedeapsa mai mare decat cea pe care o solicitasera initial procurorii. Sentinta nu este definitiva, Berlusconi avand dreptul sa faca apel de doua ori.

Fostul premier italian a fost condamnat de un tribunal din Milano in dosarul referitor la achizitia drepturilor de difuzare a filmelor si a unor emisiuni televizate de catre trustul Mediaset. Presupusa frauda fiscala se refera la majorarea artificiala a drepturilor de difuzare prin reducerea cotelor de plata a impozitelor din Italia.

Procesul in urma caruia Silvio Berlusconi a fost condamnat la patru ani de inchisoare a inceput in urma cu sase ani, dar a fost amanat de mai multe ori pentru ca inculpatul beneficia de imunitate.

Fostul premier a primit o pedeapsa mai mare, procurorii solicitand initial trei ani si opt luni de inchisoare. Berlusconi nu va sta nicio zi dupa gratii deoarece decizia tribunalului milanez nu este definitiva si se asteapta judecarea ultimului apel.

Foto: Intact Images

Presedintele Bulgariei invinovateste Romania pentru esecul aderarii la Schengen... VIDEO! Mersul cu trenul, un sport extrem. Este posibil in Bangladesh!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x