Antena Căutare

Simon Dorante-Day, cel care pretinde că este fiul secret al Regelui Charles și al Camillei, a trimis o scrisoare despre încoronare

Simon Dorante-Day, bărbatul care în repetate rânduri a pretins că este fiul nelegitim al Regelui Charles și al Reginei Camilla, a transmis o scrisoare publică, înainte de încoronoare.

Colaj cu Regele Charles, Regina Camilla și Simon Dorante-Day Galerie
Bărbatul care pretinde că este fiul secret al Regelui Charles și al Reginei Camilla a trimis o scrisoare înainte de încoronare | Profimedia & Hepta

Simon Dorante-Day, în vârstă de 57 de ani, a susținut ani de-a rândul că ar fi copilul nelegitim al Regelui Charles al III-lea și al Camillei. Inginerul britanic, care s-a stabilit în Australia după ce a fost adoptat a apărut de mai multe ori în spațiul public, pretinzând că este de viță nobilă. De asemenea, bărbatul a mers și cu fiul său la o emisiune TV, pentru a sugera că băiatul semna izbitor cu regretatata Regina Elisabeta a II-a.

Citește și: De ce a fost Prințul William singurul membru al Familiei Regale Britanice care a îngenunchiat în fața tatălui său

Bărbatul nu a ratat ocazia încoronării pentru a pretinde, din nou, că este fiul cuplului regal.

Bărbatul din Queensland care susține că este copilul secret al regelui Charles al III-lea și al Camillei a transmis o scrisoare deschisă cuplului regal, în timp ce lumea se pregătea pentru încoronarea monarhului.

Simon Dorante-Day a atras atenția întregii lumi cu cazul său, despre care spune că este rezultatul a zeci de ani de cercetări.

În scrisoare, Dorante-Day a cerut cuplului să "mărturisească faptul că au un copil secret” și să "facă ceea ce trebuie".

Citește și: Prințesa Charlotte, varianta în miniatură a lui Kate Middleton, la încoronare. Ce bijuterie-pereche a purtat micuța pe cap

Bărbatul care pretinde că este fiul secret al Regelui Charles și al Reginei Camilla a trimis o scrisoare înainte de încoronare. Ce a ținut să spună: „Am nevoie de răspunsuri”

"Charles și Camilla,

În ajunul încoronării voastre, când tot ceea ce ați așteptat a ajuns la îndeplinire, sper că sunteți în sfârșit mulțumiți.

Poate că acum că v-ați atins scopul vă puteți privi în oglindă și vă puteți aminti cât i-a costat și încă îi costă pe alții ca voi să reușiți. Desigur, sunt dezamăgit că problema mea nu a putut fi rezolvată înainte de a vă urca pe tron, dar simt că, în timp, acest lucru se va reflecta mai rău asupra Monarhiei decât asupra mea.

Cu toate acestea, acum că sunteți rege și regină, vă cer să vă luați amândoi un moment de gândire și vă îndemn să rezolvați problema mea odată pentru totdeauna. Cunosc adevărul, îmi amintesc ce ați făcut, unde ați intervenit în viața mea și nu voi înceta să caut dreptate.

Acum că ești rege, asta nu mă face mai puțin fiul tău. E corect să mă opresc din a te căuta doar pentru ceea ce ești acum?

Nu o voi face, am nevoie de răspunsuri la ceea ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele, și știu că tu ai cheia de la acea ușă. În plus, acum, ascensiunea ta nu face decât să ne pună și mai mult în pericol.

Așa că, acum că ți-a venit vremea, sper că ești într-o poziție mai bună pentru a te ridica și a face ceea ce trebuie. Nu doar pentru mine și familia mea, ci pentru toți. Poate că acum puteți să recunoașteți amândoi când v-ați întâlnit prima dată, pentru că adevărul este că nu ați făcut-o până acum.

În calitate de monarh și cap al bisericii, comportamentul tău ar trebui să fie exemplar și deasupra legii. În prezent, înșelăciunea, minciuna și evaziunea nu îți fac cinste.

Mă rog să găsiți forța din voi demonstrând ceea ce nu ați făcut până acum! Nu ar exista un mod mai bun de a vă începe domnia decât recunoscând ceea ce a fost înainte și îndreptând greșelile care au fost făcute nu doar mie, ci multora.

Comunitatea privește, așteaptă și se întreabă ce fel de monarh vei fi. Numai tu ai controlul asupra acestui lucru și nimeni nu te poate forța să deschizi acea ușă.

Sper să vă bucurați de ziua pe care ați așteptat-o atât de mult! Sper că a meritat toată suferința pe care ați provocat-o.

Personal, eu și familia mea nu vom urmări încoronarea, deoarece știm adevărul despre ce fel de om ești! De fapt, poate că ești rege, dar ești un om slab care stă deoparte în timp ce alții își asumă căderea.

Fiul tău cel mare”, este scrisoarea publicată de Simon Dorante-Day, potrivit 7news.com.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x