Antena Căutare

Sinucigasul de la Parlament, in presa externa: "Lucruri nebune continua sa se petreaca in parlamentele din Estul Europei"

Gestul lui Adrian Sobaru, angajatul televiziunii publice care s-a aruncat de la balconul Camerei Deputatilor, continua sa fie relatat in presa din toata lumea. Este cea mai citita stire de pe site-ul Euronews, in timp ce americanii se intreaba de ce au reactionat atat de putini parlamentari romani in momentul respectiv. Internat in Spitalul Universitar, Sobaru s-a plans de masurile aberante luate de guvern.

Adrian Sobaru este in afara oricarui pericol, dau asigurari medicii de la Spitalul Universitar. De pe patul de spital, barbatul acuza Guvernul ca l-a determinat sa recurga la un protest extrem.

In presa de peste hotare, gestul angajatului Televiziunii Romane este comentat pe larg.

"Lucruri nebune continua sa se petreaca in parlamentele din Estul Europei". Asa incepe articolul celor de la New York Magazine. Jurnalistii americani amintesc si de incaierarile recente din Parlamentul de la Kiev si nu uita sa aminteasca faptul ca jumatate dintre parlamentarii romani nici nu par sa reactioneze la gestul lui Sobaru.

Incercarea de sinucidere a acestuia este prima in topul celor mai accesate stiri de pe site-ul televiziunii Euronews. Jurnalistii descriu pe larg incidentul, iar inainte de saritura lui Sobaru, arata sala de sedinte exact in momentul in care se aude zgomotul provocat de caderea acestuia de la balcon.

Tabloidul "The Sun" scrie ca un tata s-a aruncat de la balconul legislativului de la Bucuresti. Britanicii spun ca gestul a fost facut de un om disperat ca alocatia pentru copilul sau cu dizabilitate a fost taiata.

Povestea a ajuns si in ziarele din Pakistan si China. Jurnalistii din aceste tari se concentreaza, insa, mai degraba pe motiunea de cenzura si plaseaza in plan secund gestul comis de Adrian Sobaru.

Craciun in aeroport: Sute de curse aeriene, anulate in Europa... Analist politic german: Romania si Bulgaria nu reprezinta o amenintare reciproca in aderarea la Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x